Premium tukipalvelut

Kaspersky Premium -tukipalvelut puhelimitse eivät ole saatavilla joillakin alueilla. Voit käyttää Premium-tukipalveluita vain maksullisella tilauksella.

Premium-tuen avulla saat lisäsuojaa ja käyttömukavuutta, kuten ensisijaisen pääsyn, asiantuntija-asennuspalvelut, virustarkistuksen ja -poiston sekä tietokoneen kuntotarkastuksen.

Asiantuntevat asennuspalvelut

Jos koneellasi ilmenee asennusongelmia, voit aina soittaa meille ja Kasperskyn asiantuntija tukee sinua etäyhteyden ja voi:

Priorisoitu tukipalvelu

Etuoikeutettu pääsy premium-tukiedustajaan puhelimitse tai chatin kautta. Asiakkaiden puhelut ovat etusijalla (ohita jono). Tarjottu chat-ohjelma sisältää etäavustusominaisuudet.

Hallinnallinen etätuki

Yhden painalluksen pääsy chattiin premium-tukiedustajan kanssa sekä rajoittamaton etätuki. Rentoudu ja anna meidän hoitaa ongelmat!

Asiantunteva virustarkistus ja virusten poisto

Ammattimainen virusten ja vakoiluohjelmien poisto miltä tahansa Windows-laitteelta, jolle on asennettu Kaspersky-sovellus.

PC:n toimintakunnon tarkistuspalvelut

Kuntotarkistuksen aikana asiantuntijamme suorittavat useamman pisteen tarkistuksen varmistaakseen laitteen korkeimman mahdollisen suojaustason ja suorituskyvyn.

Jos haluat käyttää Kaspersky Premium -tukipalveluita, soita puhelinnumeroon, joka on määritetty sille maalle, josta ostit Kaspersky App Premium -tilauksen.